Mercado de Sant Antoni

Abanderats
de la
gastronomia

Barcelona és una ciutat de mercats. N’Hi ha fins a 39 per tota la ciutat i cadascun té una personalitat marcada. Exerceixen d'abanderats del producte fresc de qualitat i disposen d'una oferta gastronòmica interessant que permet degustar aquests productes en receptes de la cuina catalana. Dempeus, asseguts en cadires altes a la barra o fins i tot, en algun cas, en un restaurant, no perdis l'oportunitat de tastar la cuina dels mercats. Elaboren autèntiques delicatessen amb producte fresc del dia.

Tres mercats en un

Un dels més importants és el Mercat de Sant Antoni. Originalment es tractava d'un mercat a l'aire lliure situat en l'accés sud de la ciutat emmurallada de Barcelona, concretament al portal de Sant Antoni. D'aquí el seu nom. A més de la part d'alimentació fresca, compta en la part externa amb un mercat de moda, tèxtils i productes per a la llar i un altre dominical de llibres.

Els aliments saludables, la producció local i l'ambient amigable són les tres claus que converteixen els mercats en una peça imprescindible del lifestyle de la ciutat.

Tornar