How to get there

Les vostres vacances en família a Catalunya, més aprop que mai!

Catalunya és un país ben connectat amb l’exterior i disposa d’una bona xarxa interna de transports que us permetran conèixer tot el territori còmodament. Tant els qui viatgeu amb transport públic com els qui ho feu amb el vostre vehicle privat, trobareu múltiples opcions que s’adaptaran al vostre pla de viatge.

Connexions
amb avió

Catalunya es connecta amb el món per l’aire a través dels seus 4 aeroports: l’Aeroport Internacional Josep Tarradellas Barcelona - El Prat a Barcelona, l’Aeroport de la Costa Brava a Girona, l’Aeroport d’Alguaire a Lleida i l’Aeroport de la Costa Daurada a Reus.
Find out more at:

Connexions
ferroviàries

Si voleu arribar en tren a la vostra destinació de turisme familiar, Catalunya compta amb una extensa xarxa ferroviària que enllaça els principals punts del seu territori, així com les ciutats espanyoles i europees més importants amb trens d’alta velocitat.

Connexions per
carretera

El transport per carretera vertebra les comunicacions entre les principals poblacions de Catalunya i amb la resta d’Espanya i Europa. Les autopistes són segures i permeten moure’s ràpidament entre les diferents destinacions catalanes, i hi trobareu tots els serveis necessaris cada pocs kilòmetres: àrees de servei, àrees de descans, banys amb canviadors, etc.

Connexions
marítimes

Si preferiu venir per mar, Catalunya disposa de quatre ports amb instal·lacions per a creuers, a banda dels més de 50 ports esportius localitzats al llarg de tota la costa catalana, ideals per a la realització d’activitats complementàries de turisme nàutic.